Stickers in alle maten en soorten

Er zijn veel toepassingen voor stickers en elke toepassing vereist weer andere technieken. De Stickerfabriek heeft veel ervaring in het bedrukken van stickers en weet welke druktechniek met welk materiaal geschikt is voor uw sticker. Naast de verschillende materialen en druktechnieken kunnen wij ook stickers in bijzondere vormen maken, bijna elke stickervorm is mogelijk. De meeste reguliere stickers worden met behulp van zeefdrukt gedrukt op vinyl, dit is een stevige en weersbestendige stickersoort geschikt voor binnen en buiten.  Kijk welke sticker bij uw wensen past in ons overzicht van de verschillende stickersoorten en hun toepassingen.

 

Peel-off stickers

Peel-Off Stickers

Materiaal:vinyl Toepassing:promotioneel, actiematig

Peel Off stickers zijn dubbelzijdig bedrukte stickers, die speciaal worden gebruikt om diverse actiematige of juist informatieve gegevens te weergeven. De peel off stickers zijn in diverse formaten en oplages beschikbaar, tevens is het mogelijk om de Peel Off stickers in een bepaalde vorm te snijden. Wilt  u een offerte ontvangen, neem contact met ons om de mogelijkheden te […]

Lees verder
Vinylstickers

Vinyl stickers

Materiaal:Wit vinyl (glans of mat) Toepassing:Promotionele doeleinden als technisch, voor zowel buiten als binnen.

Vinyl stickers zijn de meest gebruikte stickers, geschikt voor een vele toepassingen. Vanwege de plastic basis (meestal polymeer) hebben  stickers van vinyl een lange levensduur. Ook zijn deze stickers weerbestendig en zijn dus geschikt voor buiten of binnen.  In matte uitvoering is de sticker te beschrijven met pen of watervaste stift. Vinyl stickers drukken Vinyl stickers […]

Lees verder
Raamstickers

Raamstickers

Materiaal:Transparant vinyl Toepassing:Winkelruiten, auto's of bedieningspanelen

Raamstickers zijn eigenlijk transparante vinylstickers alleen zijn raamstickers vaak bedrukt op de kleefzijde waardoor ze aan de binnenkant van een raam geplakt kunnen worden en toch leesbaar aan de buitenkant blijven.

Lees verder
Keuringssticker

Keuringsstickers

Materiaal:Vinyl Toepassing:Keuring van cv ketels, energiemeters, verdeelstations of een nen 3140 keuring

Keuringsstickers zijn speciaal bedoelt om aan te geven of een keuring/controle van een apparaat of gereedschap is uitgevoerd. Denk aan de keuring van cv ketels, energiemeters, verdeelstations of een nen 3140 keuring.

Lees verder
Chroom stickers

Chroom stickers

Materiaal:Chroom polyester (glans of mat) Toepassing:Naamplaat op machine's of apparatuur, dealernaam achterop auto's, motoren of fietsen.

Chroom stickers zijn dunne en zeer flexibele stickers met een metaal uitstraling. Er zijn veel toepassingen voor chroom stickers, denk aanpraktische zaken zoals naamplaatjes, op machines, auto’s, motoren en fietsen maar ook als opvallende reclame uitingen.

Lees verder
Stickervellen

Stickervellen

Materiaal:Vinyl of Papier Toepassing:Meerdere designs in een enkel stickervel of een enkel design met meerdere stickers

De Stickerfabriek bedrukt stickers ook per vel. Zo kunt u meerdere designs in een enkel stickervel verwerken of wellicht een enkel design met meerdere stickers er in.

Lees verder
Speciale stickers

Speciale stickers

Materiaal:Divers Toepassing:Technisch of informatief of promotioneel, zowel voor buiten als voor binnengebruik

Soms moet een sticker net een beetje meer hebben om op te vallen. De Stickerfabriek is creatief en denkt met u mee om opvallende, speciale stickers te ontwikkelen

Lees verder
textielstickers

Textielstickers

Materiaal:Textiel stickers Toepassing:Promotione doeleinden, zowel binnen als buiten.

Textielstickers worden gedrukt op uitermate flexibele materialen en hechten goed op bijna alle oppervlakken met een vezelstructuur. Daarom worden ze vaak gebruikt voor  kleding, (meubel)stoffering en matrassen. Denk aan  maataanduidingen, aanbiedingen, voorschiften of andere informatieve labels. Verschillende soorten textielstickers De Stickerfabriek  bedrukt textielstickers in diverse vormen en kleuren, zowel op rol als op vel. Ook leveren wij verschillende […]

Lees verder
Etiketten

Etiketten

Materiaal:Vinyl, Papier, Pe, Toepassing:Promotionele doeleinden als technisch, voor zowel buiten als binnen.

Etiketten worden meestal op rol geleverd waardoor de stickers handzaam zijn en erg voordelig. De Stickerfabriek levert etiketstickers in alle soorten en maten met of zonder ronde hoeken. Zo zijn er talloze toepassingen voor etiketstickers zoals  weegschaaletiketten, naametiketten, sieretiketten, EEG-etiketten, prijsetiketten, computeretiketten en vele anderen. Etiketten bedrukt en onbedrukt Etiketten zijn breed inzetbaar, de minimale oplage […]

Lees verder
Ronde stickers

Ronde stickers

Materiaal:Vinyl of Papier Toepassing:Promotione doeleinden, zowel binnen als buiten.

De Stickerfabriek heeft ronde stickers die u door ons kunt laten bedrukken in veel verschillende standaard maten. Zo kunt hoeft u niet een stans (snijvorm) te laten maken en worden u ronde stickers een stuk goedkoper!

Lees verder
Markeringsstickers

Technische stickers

Materiaal:Vinyl Toepassing:Technisch of informatief, zowel voor buiten als voor binnengebruik

Technische stickers worden vaak gebruikt om objecten of situaties mee te markeren maar ook om te informeren. De belangrijkste eis is meestal duurzaamheid, de stickers moeten een lange periode duidelijk zichtbaar zijn.

Lees verder
Magneetstickers

Magneetstickers

Materiaal:Magneet Toepassing:Auto sticker, bewegwijzering, archiefkasten, tijdelijke reclame en meer

Magneetstickers gebruiken geen lijm om te hechten maar magnetisme. Deze stickers zijn dus ideaal voor situaties waarin uw boodschap tijdelijk zichtbaar moet zijn. Ook raakt de ondergrond niet beschadigd door magneetstickers, fijn als auto sticker dus.

Lees verder